Karlsrogatan 93 A

Karlsrogatan 93 A

Slutpris

2 290 000 kr


Sommarro— Uppsala

Karlsrogatan 93 A


Slutpris
2 290 000 kr

Sommarro— Uppsala

Välplanerad 2:a med balkong i högt fritt läge

Denna ombonade 2:a kan erbjuda dig separat välutrustat kök, mysigt vardagsrum med utgång till balkong och ett rejält sovrum. Här bor du centralt men har samtidigt natur och grönska tätt inpå i alla riktningar.

Du kliver in i bostaden och möts av en ljus hall med flertalet garderober och avsedd plats för hatthylla. Här går det att möblera med ytterligare hallmöbel om behov finns och från rummet leds du vidare till övriga rum. Köket nås direkt till vänster och känns rustikt och välplanerat med gott om skåp och bänkytor. Intill fönstret möblerar du med ett bord för fyra och det skulle det behövas ryms ytterligare någon stol för gäster. Vardagsrummet är välkomnande och dess kvadratmetrar utökas under sommaren med balkongen som vetter mot lummiga trädtoppar och skapar din helt egna lilla oas. Dubbelsängen går lätt in i sovrummet och badrummet är inrett med dusch.

Sommarro är i mångt och mycket så idylliskt som namnet antyder. Det är ett lagom stort bostadsrättsområde i ett lätt kuperat område omgivet av äldre villabebyggelse. Åt ena hållet ligger den stora stadsskogen med motionsspår och vandringsstigar. Åt andra hållet ligger Hågadalen och Nåstens naturreservat som är hela 17 km² stort. Vid Västertorg finns all tänkbar service med två livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, folktandvård mm. Inom en radie av några hundra meter ligger sammanlagt fyra restauranger. För dig som är student ligger de stora universitetsinstitutionerna Ekonomikum, BMC och Ångströmslaboratoriet inom ca 15 minuters cykelväg. Stadskärnan nås på cykel på ca 10-15 minuter och med buss är ni nere på stan inom ca 10 minuter.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
54.5 kvm
Avgift
3 005 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Karlsrogatan såldes av oss 2024-05-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karlsrogatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.