Industrigatan 13

Industrigatan 13

Slutpris

3 330 000 kr


Kungsängen/Industristaden— Uppsala

Industrigatan 13


Slutpris
3 330 000 kr

Kungsängen/Industristaden— Uppsala

Rymlig central 3:a med två balkonger och två wc.

FAST PRIS! Först till kvarn.

Välkommen till en modern, rymlig och nyproducerad 3:a som ligger granne med Fyrisån och kajpromenaden som leder in till Uppsalas anrika kvarter. Lägenheten har två stora balkonger på 8 kvm vardera som vetter mot innergården. Bekvämt boende med hiss från markplan där hissen även går hela vägen ner till källarplanet.

Lägenheten består av en hall med både skjutgarderob och klädkammare, vilket ger goda förvaringsmöjligheter. Två sovrum i bra storlek på 14 kvm respektive 11 kvm med skjutgarderob i båda samt utgång till balkong från det större sovrummet. Stort badrum i smakfulla färgval med dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Bra med gäst wc, så finns det två toaletter i lägenheten. Ljust vardagsrum med utgång till den andra balkongen. Fint kök från Vedum med vita köksluckor, ljusgrå bänkskiva och vitt kakel ovan diskbänk. Vitvaror från Husqvarna och Franke. Matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Genomgående vitpigmenterat ekparkettgolv i hela lägenheten utom i hall där det ligger ett snyggt vitt klinkergolv samt väggar målade i en ljus vitgrå nyans.

I attraktiva Kungsängen/Industristaden bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Utmärkt pendlarläge då tågstationens södra entré ligger endast några stenkast bort. Med den nya bron över Fyrisån når man Stadsparken på bara några minuters promenad. En stor livsmedelsbutik, Willys, finns på bekvämt promenadavstånd från bostaden.

Möjlighet till ett snabbt tillträde, dock inget krav utan säljarna är flexibla för andra önskemål av tillträde med.

Välkommen att kontakta mäklaren Johan Eriksson 070-687 50 20 på Mäklarhuset för visning.


Boarea
88 kvm
Avgift
3 894 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1, en trappa (Hiss finns)
Såld
2017-08-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.