Sök Meny
Såld

Uppsala - Kungsängen/Industristaden / Industrigatan 13

Rymlig central 3:a med två balkonger och två wc.

FAST PRIS! Först till kvarn.

Välkommen till en modern, rymlig och nyproducerad 3:a som ligger granne med Fyrisån och kajpromenaden som leder in till Uppsalas anrika kvarter. Lägenheten har två stora balkonger på 8 kvm vardera som vetter mot innergården. Bekvämt boende med hiss från markplan där hissen även går hela vägen ner till källarplanet.

Lägenheten består av en hall med både skjutgarderob och klädkammare, vilket ger goda förvaringsmöjligheter. Två sovrum i bra storlek på 14 kvm respektive 11 kvm med skjutgarderob i båda samt utgång till balkong från det större sovrummet. Stort badrum i smakfulla färgval med dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Bra med gäst wc, så finns det två toaletter i lägenheten. Ljust vardagsrum med utgång till den andra balkongen. Fint kök från Vedum med vita köksluckor, ljusgrå bänkskiva och vitt kakel ovan diskbänk. Vitvaror från Husqvarna och Franke. Matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Genomgående vitpigmenterat ekparkettgolv i hela lägenheten utom i hall där det ligger ett snyggt vitt klinkergolv samt väggar målade i en ljus vitgrå nyans.

I attraktiva Kungsängen/Industristaden bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Utmärkt pendlarläge då tågstationens södra entré ligger endast några stenkast bort. Med den nya bron över Fyrisån når man Stadsparken på bara några minuters promenad. En stor livsmedelsbutik, Willys, finns på bekvämt promenadavstånd från bostaden.

Möjlighet till ett snabbt tillträde, dock inget krav utan säljarna är flexibla för andra önskemål av tillträde med.

Välkommen att kontakta mäklaren Johan Eriksson 070-687 50 20 på Mäklarhuset för visning.

Sponsrade länkar
Uppsala / Kungsängen/Industristaden
Industrigatan 13
Slutpris: 3 330 000 kr
Boarea: 88 kvm
Avgift: 3 894 kr/mån
Driftkostnad: 550 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Industrigatan