Jumkils-Ubby 15

Jumkils-Ubby 15

Slutpris

3 100 000 kr


Jumkil— Uppsala

Jumkils-Ubby 15


Slutpris
3 100 000 kr

Jumkil— Uppsala

Idylliskt läge med stor trädgårdstomt och vidsträckt utsikt!

Med idylliskt läge, ca 25 minuter från Uppsala, finner ni denna villa om 4 rum och kök. Bostaden är placerad på en stor tomt i fritt läge och här kan man njuta av att bo enskilt med vidsträckt utsikt över öppna fält! Huset, som byggdes ca 1929, erbjuder en mycket bra planlösning med den mer sociala ytan på entrévåningen och den mer privata en våning upp där man hittar tre sovrum. I entrén välkomnas man av en större hall och den fina tidstypiska trappan som leder upp till husets övervåning. Köket har gott om arbetsytor och här är det lätt att trivas och laga mat. Från köket kommer man ut i vardagsrummets matrumsdel med plats för många middagsgäster och lite längre in i samma rum finns plats för större soffgrupp, centralt placerad i rummet finns en täljstenskamin som skänker både värme och stämning. Badrummet är placerat på övervåningen och toaletten ligger på entréplanet. Föregående ägare har installerat ett minireningsverk 2009 samt bytt taket och målat fasaden 2014.

Den stora tomten om dryga 5 000 kvm består till stor del av gräsmatta, i ena delen av tomten finns pallkragar och odlingar med bl a vitlök, sparris och blåbärstry. I trädgården har kreativiteten fått flöda och nuvarande ägare har bl a anlagt en pil-koja, flertalet fruktträd (äppel-, körsbär- och plommonträd) samt bärbuskar såsom hallon och vinbär. Tomten vetter mot åkrar och en slingrande dalgång med en liten å. Tack vare flertalet björkar och en del granar upplevs läget som skyddat. Utöver odlingarna finns ett växthus med el och sommarvatten som kan användas som uterum. På tomten finns även en lekställning och en lada som rymmer både ett extra vinterisolerat rum, hundgård, loge och förrådsdel.

Husets läge är perfekt för den som söker ett lantligt läge inte alltför långt från Uppsala. Här bor ni omgärdade av vacker natur med fina bär- och svampmarker. Busshållsplatsen ligger ca 15 minuters promenad från bostaden och bussarna avgår var 30:e minut. Med bil tar ni er till Uppsala på ca 20 minuter. För barnfamiljen finns förskola samt Jumkils skola (åk F-5) ca 1 km bort.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
112/3 kvm
Driftkostnad
36 978 kr/år
Tomtarea
5 050 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Jumkils-Ubby såldes av oss 2020-04-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Jumkils-Ubby.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.