Jumkilsgatan 7 C / Luthagen / Uppsala

Slutpris
3 550 000 kr
Referensnummer
104 175
Boarea
90 kvm
Avgift
4 642 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jumkilsgatan 7 C såldes av oss 2014-01-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna underbara lägenhet om 4 rok och 90 kvm, belägen en halv trappa upp i "Kapplasse" en vacker ombyggd kappfabrik från ca 1920 vilken totalrenoverats av byggentréprenör 2009. Bostaden har genomgående ekparkett, stora vackra industrifönster och en mycket fin plattlagd uteplats om drygt 13 kvm i ett lugnt och trivsamt läge mot den vackra innergården.
Ingång till öppen och luftig hall med stor, effektiv skjutdörrsgarderob, rejält vardagsrum, 3 bra sovrum i varierande storlekar varav det största har en stor, härlig "walk in closet". Vidare har lägenheten ett stort badrum med grå/svart klinkergolv, vitkaklade väggar, frostade duschväggar, bra arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Stort kök med matplats för ca 8 personer, vit skåpsinredning, vilken verkligen utnyttjar takhöjden, kyl, frys, inbyggd ugn, inbyggd micro, fläkt samt induktionshäll.
Kombinationen av den fullständigt ombyggda insidan och den vackra k-märkta exteriören gör denna 4:a med uteplats till en unik bostad i en anrik och grön Uppsalamiljö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.