Karlsrogatan 86 A / Sommarro / Uppsala

1:a med låg avgift i populära Sommarro

Slutpris
1 195 000 kr
Referensnummer
206 102
Boarea
19 kvm
Avgift
849 kr/mån
Driftkostnad
285 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsrogatan såldes av oss 2014-11-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karlsrogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och trevlig etta med låg avgift i trivsamma Sommaro. Ett perfekt boende för studenten eller för den som söker en övernattningslägenhet. Hall med svart laminatgolv, ljusa väggar och praktisk skjutdörrsgarderob. Renoverat duschrum med svart klinker på golv, vita kakelplattor på vägg med accentrad i svart, wc, handfat med kommod och duschplats. Rum med askparkett, ljusa väggar, en vägg med vitmålad plank, praktiskt sängskåp med 120 cm säng och kokvrå med vitt kakel på vägg, svart laminatskiva med nedsänkt kokplatta, diskmaskin och inbyggnadsugn. Plats för matbord intill det stora fönstret.

Sommaro är ett område med närhet till naturen. Här finns fina strövområden och motionsspår i Hågadalen och Stadsskogen. Området erbjuder också bra service i form av matbutiker, restauranger etc.

Till City tar du dig på några minuter med cykel och i området går flera busslinjer. Härifrån är också nära till BMC, Ekonomikum och Ultuna.

Missa inte detta tillfälle! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.