Karlsrogatan 86 A

Karlsrogatan 86 A

Slutpris

1 195 000 kr


Sommarro— Uppsala

Karlsrogatan 86 A


Slutpris
1 195 000 kr

Sommarro— Uppsala

1:a med låg avgift i populära Sommarro

Välkommen till en ljus och trevlig etta med låg avgift i trivsamma Sommaro. Ett perfekt boende för studenten eller för den som söker en övernattningslägenhet. Hall med svart laminatgolv, ljusa väggar och praktisk skjutdörrsgarderob. Renoverat duschrum med svart klinker på golv, vita kakelplattor på vägg med accentrad i svart, wc, handfat med kommod och duschplats. Rum med askparkett, ljusa väggar, en vägg med vitmålad plank, praktiskt sängskåp med 120 cm säng och kokvrå med vitt kakel på vägg, svart laminatskiva med nedsänkt kokplatta, diskmaskin och inbyggnadsugn. Plats för matbord intill det stora fönstret.

Sommaro är ett område med närhet till naturen. Här finns fina strövområden och motionsspår i Hågadalen och Stadsskogen. Området erbjuder också bra service i form av matbutiker, restauranger etc.

Till City tar du dig på några minuter med cykel och i området går flera busslinjer. Härifrån är också nära till BMC, Ekonomikum och Ultuna.

Missa inte detta tillfälle! Välkommen på visning!


Referensnummer
206 102
Boarea
19 kvm
Avgift
849 kr/mån
Driftkostnad
285 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-11-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Karlsrogatan såldes av oss 2014-11-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karlsrogatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.