Karlsrogatan 85a / Sommarro / Uppsala

Tilltalande gaveltrea med två balkonger och öppen spis!

Slutpris
2 810 000 kr
Boarea
77,6 kvm
Avgift
4 664 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsrogatan såldes av oss 2019-05-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karlsrogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset ligger denna tilltalande gaveltrea med två balkonger, vacker fiskbensparkett och fungerande öppen spis!

Läget på Karlsrogatan är ett av de vackraste med utsikt över villaområden och en härligt grönskande innergård. Vardagsrummet karakteriseras av vacker fiskbensparkett, djupt burspråksfönster med fönsterbräda i sten och den fungerande murade öppna spisen. Här har man plats med både matsalsmöbeln för middagsbjudningarna likväl som för soffgruppen passande en lång filmkväll. Varma sommardagar öppnar man här lätt upp dörren till en av lägenhetens balkonger som har ett fritt läge mot innergården. Köket renoverades år 2006 och inreddes då med tidlösa släta luckor i vitt och med glasmosaik över bänkskivan i imitation av ek. I köket, som är fullt maskinellt utrustat, intar man enkelt vardagsmåltiderna då fyra personer lätt ryms runt bordet. Vidare erbjuds två sovrum varav ett av dem vetter mot innergården och det är här man finner lägenhetens andra balkong. I hallen vid entrén finns en rymlig inbyggd garderob och utöver denna finns ytterligare två stycken, belägna mellan hall och sovrummet med balkong. Hela fastigheten stamrenoverades år 2000-2001 och badrummet inreddes då med kaklade väggar, klinkergolv och det finns också en praktisk tvättmaskin installerad.

Sommarro är i mångt och mycket så idylliskt som namnet antyder. Det är ett lagom stort bostadsrättsområde i ett lätt kuperat område omgivet av äldre villabebyggelse. Här bor man mycket centralt men har samtidigt natur och grönska tätt inpå sig i alla riktningar. Åt ena hållet ligger den stora stadsskogen med motionsspår och vandringsstigar. Åt andra hållet ligger Hågadalen och Nåstens naturreservat som är hela 17 km² stort. Den närmaste förskolan är Gluntens montesori som även har skola i årskurserna F-6. Hågadalens skola F-6 ligger också i närheten liksom Bergaskolan F-6. Vid Västertorg finns all tänkbar service med två livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, folktandvård mm. Inom en radie av några hundra meter ligger sammanlagt fyra restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration