Karlsrogatan 86 B / Sommarro / Uppsala

Ljus och trivsam 1:a med balkong i naturnära samt lugnt läge!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
1 739 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsrogatan såldes av oss 2019-12-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karlsrogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns tillfälle att förvärva denna fina, välplanerade och till stora delar renoverade 1:a med balkong i omtyckta, naturnära Sommarro!

Här bor ni i en vacker del av Uppsala med Stadsskogen runt hörnet i lummiga och grönskande kvarter.
Bostadsrätten erbjuder en välkomnande hall med praktisk klädkammare, helkaklat, renoverat (-14) badrum i stilrent utförande samt vardagsrum med utgång till möblerbar balkong. Vidare finns ett ljust kök med matplats, köket har delvis renoverats och här finns det gott om förvaringsutrymmen i form av städskåp samt flera väggskåp. Från kökets fönster kan Uppsala Domkyrka ses skymta mellan träden under delar av säsongen.

I månadsavgiften ingår värme, kall-/och varmvatten samt grundutbud kabel-TV via Telia. I föreningen finns gemensamma utrymmen som tvättstuga, torkrum, p-platser och cykelrum. Bostadsrätten disponerar över 2 externa förråd. Brf Gustafsgården är en bostadsrättsförening med flera större renoveringar gjorda som t ex takrenovering, fönsterbyte samt byte till säkerhetsdörrar.
På kort gångavstånd finner ni Stadsskogens elljusspår, busshållplats, fotbollsplaner, gym, pizzeria-/och sushirestaurang samt Västertorg med mataffärer, bank och vårdcentral. Många som bor i området uppskattar även närheten till den vackra Hågadalen samt att kunna ta cykeln in till stadskärnan på 10-15 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sommarro

Sommarro är i mångt och mycket så idylliskt som namnet antyder. Det är ett lagom stort bostadsrättsområde i ett lätt kuperat område omgivet av äldre villabebyggelse. Här bor man mycket centralt men har samtidigt natur och grönska tätt inpå sig i alla riktningar.

Kommunikation

Det är enkelt att resa kollektivt med stadsbussarna, linjerna 2, 7 och 12 trafikerar bl a busshållplatsen ”Sommarro”. För den cykelburne finns mycket fina cykelvägar som leder in till centrum.

Fritid och friluftsliv

I Sommarro bor ni nära till grönområden såsom Stadsskogen och Hågadalens naturreservat som erbjuder både motionsslingor, elljusspår och friluftsliv. Här finns även Ekebydalen nära inpå med kolonilotter, dammar och fin natur.

Service

Sommarro erbjuder några restauranger, bl a omtyckta Yukikos Sushi och ytterligare närservice finner ni vid Västertorg med matbutiker, vårdcentral, apotek, folktandvård, frisör, bibliotek och bank.

Skola och omsorg

En närliggande förskola är Gluntens montessori som även har skola i årskurserna F-6. Flertalet förskolor finns även i intilliggande Eriksberg. Hågadalens skola med (årskurs F-6) ligger också i närheten liksom Bergaskolan (årskurs F-6).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.