Klockargatan 17

Klockargatan 17

Slutpris

3 600 000 kr


Uppsala

Klockargatan 17


Slutpris
3 600 000 kr

Uppsala

Härlig 5:a med stor balkong mot lugn innergård!

Välkommen till denna fina femrummare i norra Luthagen med stor balkong mot lugn innergård!

Här välkomnas du in en praktisk hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare in finner du det ljusa vardagsrummet och angränsade köket med en öppen planlösning som leder ut mot den stora, möblerbara balkongen i söderläge som vetter mot den charmiga, gröna innergården. Från vardagsrummet når du även de fyra sovrummen, klädkammaren, badrummet och WC/dusch. Det är genomgående ljusa ytskikt i lägenheten och väggarna i tre av sovrummen målades om under 2018. Till lägenheten hör även två stora förråd för optimala förvaringsmöjligheter och med hiss från markplan når du både lägenheten och källarvåningen.

I BRF Ringaren bor du i ett växande område med närhet till allt du kan tänka dig, så som livsmedelsbutiker, caféer och gym. Till centralstationen kommer du snabbt och smidigt på drygt tio minuter med cykel vilket gör det enkelt att pendla fram och tillbaka. Föreningen har i juli 2018 sänkt månadsavgifterna. I Luthagen finns ett flertal förskolor och även nybyggda Tiundaskolan med årskurs F–9 som öppnar läsåret 2018-2019. Här finner du även ett flertal parker, caféer, matbutiker, Ekonomikum och den ståtliga Vasaparken.

Välkommen hem!


Boarea
117 kvm
Avgift
6 034 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-09-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.