Klockargatan 14 / Norra Luthagen / Uppsala

4:a med attraktivt läge och stor balkong!

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea
106 kvm
Avgift
6 602 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klockargatan såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Klockargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa 4:a om 106 m² med högt läge och hiss direkt från markplan. Inbjudande och ljus hall med gott om förvaring genom praktisk garderobslösning och två stycken rymliga klädkammare. Kök med bra arbetsytor och gott om förvaring, matplats för det stora sällskapet i anslutning. Vardagsrum med plats för soffgruppen och matsalsdelen samt läshörnan, utgång till rymlig balkong med eftermiddagssol och härligt läge mot föreningens grönskande innergård. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gäst-WC i anslutning till hallen. Tre väldisponerade sovrum med lugna lägen.

Både varmvatten och kallvatten ingår i avgiften.

Innergård med blomster, sittplatser och plats för lek och spel. Här bor ni med ett härligt och lugnt läge intill parkområde, lekpark, service och kommunikationer.

Välkomna på visning av Klockargatan 14!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norra Luthagen

Norra Luthagen är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Norra Luthagen är ett område med närhet till ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken i Luthagen finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Norra Luthagen bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.