Kungsängsgatan 57 M / Industristaden / Uppsala

Härligt boende med bra planlösning och stort ljusinsläpp från två balkonger!

Slutpris
3 595 000 kr
Referensnummer
139 556
Boarea
124 kvm
Avgift
6 316 kr/mån
Driftkostnad
536 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsängsgatan 57 M såldes av oss 2014-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en påkostad och väldisponerad 5:a med två stora balkonger och två stycken helkaklade badrum. Lägenheten fördelar sig på en ljus hall med bra förvaring, ett rymligt och inbjudande kök med stor matplats i anslutning. Lägenheten har genomgående vita väggar och ekparkett.

Från Industristaden är det promenadavstånd till Uppsala resecenter, grönområden och stadskärnan med allt vad City kan erbjuda, Årummet ligger en kort promenad bort och med den nya bron är man i Stadsparken på bara någon minut. En stor livsmedelsbutik finns ett par minuters promenad från bostaden. Det finns skolbussförbindelser till både Vaksalaskolan och Almtunaskolan. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.