Lidnersgatan 14

Lidnersgatan 14

Slutpris

1 900 000 kr


Nyby— Uppsala

Lidnersgatan 14


Slutpris
1 900 000 kr

Nyby— Uppsala

Minitrea med stor uteplats i sydost

Välkommen till denna välplanerade bostad som idag nyttjas som en minitrea. Bostaden, som ursprungligen bestått av två rum och kök, har en flexibel planlösning som ger möjlighet till ett trevligt hemmakontor, extra sovrum eller för återställande till matplats. Vidare erbjuder bostaden ett stilrent och modernt kök, ett luftigt vardagsrum med utgång till härlig uteplats i gott solläge samt ett väl tilltaget sovrum med gott om förvaring i flertalet garderober. Badrummet är ljust och delvis kaklat och här finns bland annat dusch, tvättmaskin och torktumlare. Förutom goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare disponerar även bostadsrättshavaren ett förråd beläget i samma trapphus och våningsplan som bostaden.

Som medlem i brf Bläckhornet får du tillgång till ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom stora gröna innergårdar, samlingslokal, övernattningsrum, tvättstugor, sophus och tennisbana.

I trivsamma Nyby har du närhet till livsmedelsbutiker, restauranger, fina grönområden och goda kommunikationer med både närhet till E4:an och stadsbusstrafik i området. I Nyby med närområde finns något för alla - allt från stort shoppingutbud vid Gränbystaden till friluftsområde med diverse aktiviteter vid Gränby sportfält. Vackra promenadstråk tar dig till Gamla Uppsala med spännande fornminnen och en populär badplats. I närhet till bostaden finns både förskola och skola.

Välkommen hem!


Boarea
61 kvm
Avgift
4 179 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2023-03-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lidnersgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.