Lindsbergsgatan 10 B / Sommarro / Uppsala

Ljus gavel 2:a högst upp i huset!

Slutpris
2 275 000 kr
Referensnummer
88 494
Boarea
65 kvm
Avgift
3 367 kr/mån
Driftkostnad
228 kr/mån
Såld
2014-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lindsbergsgatan 10 B såldes av oss 2014-10-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin och rymlig gavellägenhet i gröna lummiga Sommarro. Njut av det stora vardagsrummet med det fina burspråket som ger ett vackert ljusinsläpp eller tänd en brasa i den öppna spisen. Från rummet når ni balkongen med högt och fritt läge. Hallen har tre garderober och från hallen når ni köket med nytt golv, ljusa väggar och bra med förvaringsmöjlighet. Sovrummet är rymligt och ger plats för både säng och byrå samt förvaring i flera garderober. Badrummet har fönster, tvättmaskin och dusch.

Här bor du i en vacker del av Uppsala med centralt läge, men ändå med direkt närhet till lummiga Stadsskogen och Hågadalen. I området finns flera restauranger, bl. a en sushi- och thairestaurang. Kort cykelavstånd till centrum och endast 10 minuters promenad till Västertorg där mataffärer, bank, bibliotek och vårdcentral finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.