Margit Sahlins Gata 1

Margit Sahlins Gata 1

Slutpris

1 950 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Margit Sahlins Gata 1


Slutpris
1 950 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Modern och välplanerad tvårummare med inglasad balkong!

Inom kort välkomnas ni till denna otroligt välplanerade och smakfulla 2:a med ett högt och ljust läge på fjärde våningen i huset. Lägenheten har en modern och välplanerad planlösning med en rymlig och inglasad balkong i soligt söderläge. Här finns utrymme för gott om växter i varierande höjd och balkongen kan även möbleras med loungesoffa och mindre matgrupp. Det ljusa och välplanerade köket har bra arbetsytor och gott om förvaring med öppen planlösning mot vardagsrummet, den gemensamma ytan ger plats för både matgrupp för 4 personer samt soffa och TV. I anslutning till hallen ligger sovrummet som skärmas av med skjutdörrar för att maximera ytan och sovrummet erbjuder även en garderob. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen har fantastiska gemensamma ytor att nyttja såsom takterrass med pentry och övernattningsrum. Härlig innergård med både löparbana och utegym. Cykelförråd finns både på gården och i källaren. Fiber via Tele2 finns och ingår i avgiften. Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensamma garageplatser i källaren samt parkeringsplatser utomhus med motorvärmare finns att hyra, Kösystem tillämpas. Det finns även en bilpool knuten till föreningen.

Kapellgärdet är ett populärt område som växt fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum. Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg och Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger.


Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för information gällande visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
2 319 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-06-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Margit Sahlins Gata såldes av oss 2022-06-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Margit Sahlins Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.