Muningatan 2 / Industristaden / Uppsala

Slutpris
2 260 000 kr
Boarea
52.5 kvm
Avgift
2 728 kr/mån
Driftkostnad
249 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2015-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Muningatan såldes av oss 2015-01-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Muningatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast ett stenkast från City och Resecentrum finner ni denna välplanerade 2:a. Ett modernt boende med genomgående ekparkettgolv och målade ytskikt. Lägenhetens ca 52,5 m² fördelar sig på ett välutrustat kök med köksö och har öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet med utgång till balkong som vetter mot gården. Ett rymligt badrum med mosaikgolv och fondvägg i mosaik, helkaklade väggar samt ett stort sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och utsikt mot slottet.

Här erbjuds ni ett boende med närhet till både stadskärnan och årummet, och med spången är Stadsparkens grönområden bara några minuters promenad bort. I omedelbar närhet finns även restaurang, sushi- och salladsbar samt frisör. Närheten till Resecentrums södra entré ger goda pendlarmöjligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.