Munters gata 23

Munters gata 23

Slutpris

1 850 000 kr


Nyby Gård— Uppsala

Munters gata 23


Slutpris
1 850 000 kr

Nyby Gård— Uppsala

Bostadsrätt med radhuskänsla intill idylliska Nyby Gårdsparken och med egenskaper, såväl yttre som inre, som ger en känsla av oas. Den egna ingången på markplan kombinerat med bostadens insynsskyddade gavelläge en trappa upp skapar trivsam avskildhet. Detta förstärks ytterligare av vardagsrummets, köket och den möblerbara balkongens vackra utsikt mot den lummiga parkmiljön med över 40 arter träd och buskar som planterats på 1930-talet eller tidigare.

Lägenheten har en unik planlösning och karaktär med möjlighet till många flexibla lösningar vad gäller funktion och förvaring. Den nedre hallen belägen på markplan är lite av ett "bonusrum" eller "halvrum" där utrymmet under trappen kan nyttjas till kontor, hobbyrum eller förråd. Gavelläget och den trevliga planlösningen skänker ljus och väcker nyfikenhet hos besökaren.

Bostadsrättsföreningen har fått sitt namn av Nyby Gård vars huvudbyggnad från 1750-talet var belägen i den angränsande parken fram till 1986. Idag finns inga byggnader kvar men väl den artrika och högväxta parkmiljön som anlades för mer än 60 år sedan, den hyser även ett fornminne och en trivsam lekpark. Såväl parken som föreningens gårdsmiljö andas lugn och harmoni.

Inom en radie av ett par kilometer ligger det mesta man kan önska i form av handel, service, rekreation och träning. En km i söder ligger Heidenstams torg med lCA-butik och en rad andra servicefunktioner, en km i öster ligger en Willysbutik i början av ett handelsområde som inom några år kommer sträcka sig ända till Gränby centrum. En km i sydost ligger ishall och tennishall, inom några år även hall för innebandy och friidrott. 1½ km i norr ligger Gamla Uppsala högar med vackra ströv- och friluftsområden och halvkilometern bortom ligger Storvads badplats. Stadskärnan nås med buss eller cykel på drygt 10 minuter.


Boarea
84 kvm
Avgift
4 855 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2015-05-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Munters Gata såldes av oss 2015-05-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Munters Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.