Munters gata 69 / Uppsala

Fantastiskt radhus med stor solig uteplats i familjära Nybygård!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
5 774 kr/mån
Rum
5 rum
Såld
2018-03-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Munters Gata såldes av oss 2018-03-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Munters Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Munters Gata är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett fantastiskt bostadsrättsradhus med smakfullt renoverade ytskikt och effektivt planerad planlösning. Radhuset har två uteplatser varav den ena angränsande mot ett fridfullt grönområde med ett perfekt sydvästläge. Bostadens effektiva planlösning erbjuder totalt 4 sovrum för familjen och två badrum (ett på vardera plan). Nyby gård är ett lugnt och familjevänligt område med ett utmärkt pendlarläge intill Bärbyleden. Bostaden har löpande blivit renoverad och det har målats om på nedervåningens tak i hall, vardagsrum och i sovrummet samt målat om fönster, fönsterbrädor och dörrar (2017).

Bostadsrättsföreningen Nyby Gård är en välskött förening med god ekonomi. Det finns flertalet olika parkeringsalternativ såsom garage, carport eller p-plats att välja mellan med separat kö till. I föreningens månadsavgift ingår värme, vatten, TV-lösning samt bredband och föreningen har sänkt sina månadsavgifter tidigare på grund av stadig ekonomi.

Nyby gård är ett lummigt och grönskande bostadsområde med mycket parkmiljöer och promenadstråk. Närheten till Gamla Uppsala fornlämningsområde och fritidsområdet vid Röbo ligger inom promenadavstånd. Det utmärkta pendlarläget vid Bärbyleden skapar smidig kommunikation till både E4:an eller 55:an.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.