Murargatan 31 / Salabacke / Uppsala

Välplanerad och påkostad trea i omtyckta Salabacke!

Slutpris
2 210 000 kr
Referensnummer
109 995
Boarea
75.4 kvm
Avgift
2 568 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Murargatan 31 såldes av oss 2014-10-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och påkostad trea i omtyckta Salabacke!

Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Fullt utrustat kök med bra arbetsytor och med matplats i anslutning. Vardagsrum med stora fönster. Två stycken väldisponerade sovrum. Fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin. Balkong med högt och fritt läge.

Här bor ni i hjärtat av Salabacke med cykelavstånd till både city och Gränby centrum. I närområdet finns skola, förskola, mysiga restauranger, konditori samt flertal livsmedelsbutiker. Även närhet till trevliga promenadstråk och grönområden. På föreningens innergård finns lekplats och trädgårdsmöbler i grönskande och trevlig miljö. Bra pendlarläge med närhet till både E4:an samt cykelavstånd till resecentrum.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.