Murargatan 10 C / Uppsala

Slutpris
1 550 000 kr
Referensnummer
118 302
Boarea
51.9 kvm
Avgift
2 798 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-03-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Murargatan 10 C såldes av oss 2014-03-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Murargatan 10 C är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad 2:a med stort ljusinsläpp i attraktiva Salabacke. Lägenhetens planlösning fördelar sig på hall med gott om plats för ytterkläder och skor, ett rejält vardagsrum med utgång till balkong i fint solläge, stort sovrum, stamrenoverat badrum samt ett kök med matplats intill fönterparti.

Föreningen har god ekonomi och de större renoveringarna är avslutade.

Salabacke är ett mycket eftertraktat läge speglat av stora och många parker samt närhet till både city och Gränby centrum. Även bra pendlarläge till nya E4:an. I närområdet finner ni även pizzerior, livsmedelsbutiker och mycket annat.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.