Murargatan 15

Murargatan 15

Slutpris

1 700 000 kr


Salabackar— Uppsala

Murargatan 15


Slutpris
1 700 000 kr

Salabackar— Uppsala

UNDERBAR BALKONG I SOLIGT LÄGE!

I lummiga Sala Backe finner du denna välplanerade ljusa 2:a med låg avgift i en mycket trygg Brf. Belägen i ett utmärkt insynsskyddat och privat läge och med ett ljus som endast kan fås om man bor högt upp. Mycket tilltalande och välplanerad lägenhet med fönster som vetter mot sydväst vilket gör att du får en bostad som präglas av ljus och rymd. Lägenheten erbjuder härliga umgängesytor och en stor mysig balkong i ett insynsskyddat soligt sydväst läge. Här kan du njuta av solen under eftermiddag och kväll samtidigt som du har fri vy över kvarteret. Bostaden går genomgående i ljusa neutrala färger och är mycket välplanerad med trevliga sociala ytor. Belägen i ett mycket bra läge i Sala Backe nära Gränby köpstad som erbjuder all service du behöver samt med promenadavstånd till city och närhet till parker och natur. Goda busskommunikationer.

Planlösningen erbjuder en hall med bra förvaring för ytterkläder och skor. Modernt kök, rymligt sovrum, stamrenoverat helkaklat badrum och ett rejält vardagsrum som verkligen inbjuder till umgänge. Från vardagsrummet når du balkongen, här kan du skapa en egen oas.

Välordnad förening som har bra ekonom, låg belåningsgrad med låga avgifter där kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen har genomgått de stora renoveringarna såsom stamrenovering, säkerhetsdörrar och 3-glas fönster.

På Murargatan 15 bor du i ett mycket populärt läge i lummiga Salabacke med gång- och cykelavstånd till centrum och Resecentrum. Bekvämt promenadavstånd till underbara grönområden samt till service vid Willys och Brantingstorg som erbjuder bland annat ICA butik, mysigt konditori, apotek, pizzeria och en trevlig restaurang. Närhet till ständigt expansiva Gränby köpstad, stadens största shopping galleria, som erbjuder all service du behöver. Bra bussförbindelser till city med hållplats nära husknuten. Bra pendlarläge med kort avstånd till E4:an.

VÄLKOMMEN HEM!


Boarea
56.5 kvm
Avgift
2 807 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.