Myskdalen 11

Myskdalen 11

Slutpris

5 900 000 kr


Funbo/Hallkved— Uppsala

Myskdalen 11


Slutpris
5 900 000 kr

Funbo/Hallkved— Uppsala

Lantlig villa med dubbelgarage och stort pooldäck!

Längtar ni efter hus och en lantlig idyll där ni kan spendera somrarna vid poolen? Då kan denna fastighet vara något för er! Här finns förutom huvudbyggnaden ett dubbelgarage med oinredd lägenhet/förvaringsutrymme, murad grill, bastu och inte minst det stora altandäcket där poolen stoltserar mitt i. Den lummiga insynsskyddade tomten erbjuder gräsytor och rabatter fint omringat av prydligt staket med mur och med skogen alldeles intill och utsikt över ängarna. I trädgårdens skafferi växer äpplen, rabarber, smultron, röda- och svarta vinbär. Villan som är tillbyggd 2008 har både bergvärme och fiber indraget och lägenheten vid garaget kan med fördel nyttjas till att hyra ut eller varför inte som tonårsboende?

Entréplanet i huset består av hall med gott om yta, ett vitt modernt kök med detaljer i rostfritt, vardagsrum med braskamin, två sovrum, helkaklat badrum samt en tvättstuga med groventré. På övre plan, med öppet upp i nock, finns ytterligare två sovrum, ett generöst tilltaget allrum (där ni kan sätta upp en vägg för ett extra sovrum), samt ett badrum som är inrett med både dusch och badkar.

Endast 200 m bort finns buss 809 som tar er in till Uppsala centrum på 24 minuter. Med bil nås Uppsala och E4:ans påfart på ca 13 minuter. Vid Funbo kyrka finns förskola, skola. Uppsalas östra sida erbjuder bl.a fantastiska handelsmöjligheter i Boländerna. På sommarhalvåret kan ni ta Museijärnvägen, Lennakatten, från Marielunds station till Uppsala C. I Fjällnora friluftsområde finns kommunal badplats och vintertid plogas skridskobana.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
184 kvm
Driftkostnad
30 974 kr/år
Tomtarea
1 340 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-09-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Myskdalen såldes av oss 2021-09-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Myskdalen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.