Näckrosgatan 7 E / Johannesbäck / Uppsala

Ljust bostadsrättsradhus

Slutpris
3 400 000 kr
Referensnummer
113 011
Boarea/biarea
90,5/41 kvm
Avgift
4 071 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
3 plan
Såld
2014-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Näckrosgatan 7 E såldes av oss 2014-01-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannesbäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktivt och väldisponerat radhus i tre plan om 95 boa + 41 bia fördelat på entréplan, källarplan och inredd vind. Entréplan med två stycken sovrum, kök med separat matrum, stambytt badrum och vardagsrum med öppen spis och utgång till den egna trädgården. Vindsplan med två sovrum, arbetshörna och WC. Källarplan med allrum som går att anpassa efter behov. Med detta läge har ni cykelavstånd till centralstationen och city samt närhet till affärer och grönområden. Garageplats ingår i avgiften. Lekplats och fotbollsplan finns i bostadsområdet. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.