Norrtäljegatan 6 B

Norrtäljegatan 6 B

Slutpris

2 000 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Norrtäljegatan 6 B


Slutpris
2 000 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Mysig 2:a i hjärtat av Uppsala!

Välkommen till denna centrala och attraktivt belägna 2:a med direkt närhet till Resecentrum samt Uppsala Centrum!

En väldisponerad, mysig lägenhet med ett kök som inbjuder till social samvaro i o m den öppna planlösningen med vardagsrummet. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp från flertalet fönster och härifrån nås den möblerbara balkongen samt det rymliga sovrummet. Den helkaklade Wc/duschen är inredd i stilrena färger och har golvvärme. Delar eller hela möblemanget kan efter överenskommelse ingå i överlåtelsen.
Ledig garageplats finns och går att hyra mot en kostnad om 372 kr/mån.

Som boende i Fålhagen har ni närhet till det mesta! På kort promenadavstånd nås Kvarnengallerian med matbutik, post-/och spelombud, systembolag samt apotek. Vaksala Torg erbjuder torghandel, loppis medan Uppsala Konsert & Kongress står för underhållningen. Närheten till Resecentrum ger goda pendlingsmöjligheter till Uppsalas samtliga delar men även till andra orter. På gångavstånd nås även Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. De flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna går att finna här.

Här bor ni med ett härligt läge och närhet till all tänkbar service samt utbud som Uppsala Centrum har att erbjuda!

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 250 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-04-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.