Opalvägen 47 / Stenhagen / Uppsala

Modern 3 rok i barnvänliga Herrhagen!

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
4 005 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Opalvägen såldes av oss 2019-08-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Opalvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Opalvägen 47 bor du med en mycket tilltalande planlösning med generösa ytor. Tack vare stora fönster i flera väderstreck är denna bostad sällsamt ljus och luftig. En terrassbalkong och en vanlig balkong gör att man får känslan av ett mindre radhus.
Lägenhetens planlösning fördelar sig på en välkomnade hall, kök med stor matplats och utgång till en av balkongerna, stort vardagsrum där ljuset flödar skänker extra trivsel, två sovrum, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Här får man en känsla av rymd och hemtrevnad.
I barnvänliga Herrhagen bor du nära naturen. Fina ströv- och friluftsområden finns inpå husknuten. Här finns skolor, förskolor, bibliotek, utegym, gym, flera lekplatser och köpcentrum som erbjuder allt du behöver. Som boende i Herrhagen tar du dig enkelt till Uppsala med cykel eller med stadsbussarna.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.