Orrbol 38

Orrbol 38

Slutpris

3 400 000 kr


Rasbo— Uppsala

Orrbol 38


Slutpris
3 400 000 kr

Rasbo— Uppsala

Lantlig idyll nära Uppala

Fin 1,5 plansvilla från Anebyhus byggt 2008 med carport och förråd endast ca 15 min från Uppsala. Genomgående stilrena och smakfulla färgval skapar ett ljust och trivsamt boende. Här bor ni idylliskt, modernt och bekvämt med grannar i området fast i ett lantligt ostört läge. Tomten är stor och erbjuder både gräsmatta, vackra planteringar, fruktträd och naturtomt. Bergvärmen ger låga driftkostnader och braskaminen skapar både värme och mysfaktor. Vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan.

När ni kliver in i hallen möts ni av ljus och rymd. Vardagsrummet har braskamin, stora fönster och utgång till den fina altanen med eftermiddag/kvällssol. Köket är välutrustat har köksö och med öppen planlösning mot vardagsrummet.
På nedre planet finns även ett stort sovrum, badrum med dusch och en praktisk tvättstuga med groventré. På övre plan har ni ett riktigt stort allrum som går att dela av till två sovrum och ändå ha kvar ett allrum. Helkaklat badrum och sovrum med en rejäl klädkammare.


Boarea
161 kvm
Driftkostnad
25 043 kr/år
Tomtarea
2 164 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Byggnadstyp
1 1/2 plansvilla
Såld
2015-09-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Orrbol såldes av oss 2015-09-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Orrbol.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.