Petterslundsgatan 11C / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
1 820 000 kr
Referensnummer
120 057
Boarea
32 kvm
Avgift
1 517 kr/mån
Driftkostnad
293 kr/mån
Såld
2014-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petterslundsgatan 11C såldes av oss 2014-05-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad 1:a högst upp i huset med stor sovalkov och balkong med utsikt över grönskande innergård. Lägenheten renoverades 2008 och har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Badrum renoverat i samband med stambyte. Här bor du med gångavstånd till centrum och kan samtidigt njuta av ett lugnt och ostört läge. Lägenheten är belägen åt öster vilket ger behaglig inomhustemperatur under sommaren. Låg månadsavgift!

Attraktivt och centralt läge i omtyckta Fålhagen. Närhet till nya resecentrum, UKK, Vaksala torg, Kvarnens köpcentrum. mataffären Willys och Österängens idrottsplats. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.