Petterslundsgatan 33 / Fålhagen / Uppsala

Ljus bostad med balkong i populära Fålhagen

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
124 509
Boarea
41.3 kvm
Avgift
2 149 kr/mån
Driftkostnad
357 kr/mån
Såld
2014-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petterslundsgatan 33 såldes av oss 2014-01-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad och inbjudande 1,5:a med praktisk sovalkov som ger funktion av en minitvåa! Vardagsrum med praktisk garderobslöning, plats för soffa och läshörnan. Fullt utrustat kök med bra arbetsytor och gott om förvaring, matplats i anslutning för 4 personer. Balkong med fritt läge. Stambytt och påkostat badrum med tvättmaskin. Attraktivt och centralt läge i omtyckta Fålhagen. Närhet till Österängens idrottsplats, nya resecentrum, UKK, Vaksala torg och Kvarnens köpcentrum. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.