Petterslundsgatan 24 A / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
2 250 000 kr
Referensnummer
141 140
Boarea
69.7 kvm
Avgift
3 705 kr/mån
Driftkostnad
120 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-05-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petterslundsgatan 24 A såldes av oss 2014-05-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna härligt ljusa och fint renoverade trea, med stor inglasad balkong, belägen med attraktivt läge i Fålhagen! Planlösningen erbjuder ett fint renoverat arbetskök med vita skåpluckor och bänkskiva i ek. Ljust och rymligt vardagsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Två sovrum där det ena har klädkammare och utgång till stor inglasad balkong. Badrum med badkar och tvättmaskin.
Sammanfattningsvis ett snyggt och effektivt boende för dig som vill ha lugn och ro med stor härlig innergård och allt vad City erbjuder inom räckhåll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.