Portalgatan 23 / Kapellgärdet / Uppsala

Slutpris
2 630 000 kr
Referensnummer
124 837
Boarea
91 kvm
Avgift
4 778 kr/mån
Driftkostnad
650 kr/mån
Såld
2014-08-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Portalgatan 23 såldes av oss 2014-08-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett attraktivt läge på Kapellgärdet finner ni denna fantastiska 3:a med underbar uteplats i söderläge mot fin innergård. Lägenheten är stilrent inredd med ljus färgsättning och genomgående ekparkettgolv. De väldisponerade 91 m² fördelar sig på ett modernt kök med gott om förvaring och en stor matplats för sex personer, rymligt vardagsrum med utgång till den vackra uteplatsen. Här kan man njuta av solen och fina grillkvällar. De två sovrummen är stora och från det ena finns ingång till en klädkammare. Badrummet är väl tilltaget och rymmer både dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.