Sök Meny
Såld

Uppsala - Kapellgärdet / Portalgatan 82

Ljus och öppen 4:a med två inglasade balkonger!

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet med två inglasade balkonger. Här finner ni genomgående fina och genomtänkta materialval som bidrar till bostadens härliga atmosfär. Lägenheten erbjuder en hall med plats för avhängning och gott om förvaring med två garderober samt en klädkammare i den inre hallen. Modernt och stilrent kök från Myresjökök med vitvaror från Husqvarna. Stor matplats med plats för både familj och vänner. Vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till den inglasade balkongen med utsikt mot Svartbäckens äldre villakvarter. Rymligt sovrum med förvaring i form av skjutdörrsgarderob och utgång till den stora inglasade balkongen som vetter in mot innergården. Sovrum med utsikt mot den fina innergården samt ett sovrum med ingång från hallen. Två stycken helkaklade badrum med golvvärme varav en med dusch och en med badkar. Det större badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni bekvämt med hiss från markplan, garage i källarplanet samt en lummig innergård med plats för både avkoppling och lek.

Kapellgärdet är ett populärt område bara ett stenkast från resecentrum och med gångavstånd till centrum med all dess bekvämlighet. Perfekt område för dig som pendlar eller jobbar centralt. Pendlar du med bil finns nära påfart till E4:an. Vill du motionera finns det flera träningsanläggningar i närheten samt Röbo där du kan öva på löpstegen. Tillgång till närbutik finns bara några meter från lägenheten och inom promenadavstånd finns bland annat affärshuset Kvarnen med tillgång till god service, Vaksala torg och UKK. Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Kapellgärdet
Portalgatan 82
Slutpris: 3 700 000 kr
Boarea: 94 kvm
Avgift: 4 341 kr/mån
Driftkostnad: 490 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Portalgatan