Portalgatan 79

Portalgatan 79

Slutpris

3 550 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 79


Slutpris
3 550 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Mycket fin 3:a med hög takhöjd belägen högst upp i huset!

Söker ni en lägenhet högst upp i huset med begränsad insyn? Då kommer ni gilla denna 3:a med generös takhöjd, balkong mot föreningens innergård och dessutom ett mycket smakfullt renoverat kök och badrum!

Bostadens genomgående ljusa ytskikt är renoverade år 2018 och tack vare fönstren i två väderstreck skänks ett fint ljusinsläpp. Den väldisponerade planlösningen ger er en härlig social yta mellan kök och vardagsrum och köksdelen avgränsas av en inbjudande köksö med inbyggd vinkyl som garanterat kommer bli lägenhetens samlingspunkt! Med sina mörkt grå skåpluckor och med den smäckra ljusgrå stenskivan som kontrast känns köket från Marbodal tidsenligt och modernt. I vardagsrumsdelen möblerar ni enkelt upp med en bekväm soffgrupp och ett större matbord när ni är fler till middagen än två. De två sovrummen har båda fönster mot den gröna innergården och från master bedroom når ni bostadens balkong som ger ett extra rum under sommaren. Här har ni ett tacksamt sydligt läge som möjliggör sol från förmiddag till kväll. Badrummet är renoverat så sent som år 2020 och det hexagonformade klinkergolvet ger liv åt rummet och kombineras fantastiskt bra med de svarta detaljerna såsom blandare och stålprofiler.

Avståndet till grannfastigheten samt föreningens mycket väl tilltagna innergård gör denna bostad perfekt för er som uppskattar den moderna standard som erbjuds i en mer nyproducerad byggnad men samtidigt inte vill ha era grannar för nära inpå. På föreningens innergård finns pergola, grillplatser, lekplats samt större gräsyta. I föreningen finns även övernattningsrum som kan hyras för 150 kr/natt, 6 tvättstugor, 119 garageplatser, 16 MC-platser samt kombinerat cykel- och barnvagnsförråd. Bostadsrättsinnehavaren är av föreningen anvisad ett ca 6 m² stort källarförråd.

Kapellgärdet är ett populärt område som växt fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum. Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg och Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 170 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-04-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2022-04-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.