Portalgatan 56

Portalgatan 56

Slutpris

3 650 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 56


Slutpris
3 650 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Välplanerad 5.a med stora sociala ytor och två vältilltagna badrum!

Varmt välkommen till Portalgatan 56 och denna moderna lägenhet med stora sociala ytor mellan kök, matplats, vardagsrum samt en mysig inglasad balkong för att avnjuta morgonsolen. Bostadens gavelläge med fönsterpartier i tre väderstreck skänker ett fint ljusinsläpp och skapar en luftig känsla till bostaden.

När ni kliver in i bostaden möts ni av en rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen i form av platsbyggda garderober. Från hallen finner ni det stora vardagsrummet som öppnar upp mot det avskilda köket. Det fullutrustade köket är stilrent och utmärkt för att laga mat samtidigt som man umgås med vänner och familj. Intill köket finns en inglasad balkong i östligt läge, perfekt för att kunna avnjuta morgonkaffet i morgonsolen. Master bedroom erbjuder en privat balkong som vetter ut mot föreningens nyrenoverade innergård, här finns även gott om förvaringsutrymme i form av platsbyggda garderober. Genomgående i de övriga sovrummen finns bra förvaring i garderober, det största sovrummet som i nuläget är inrett som kontor rymmer plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang. I den stora bostaden finns naturligtvis två helkaklade badrum. Det mindre badrummet är inrett med dusch och det större badrummet är inrett med badkar samt egen tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare.

BRF Gröna Huset är en stabil förening som erbjuder garage och cykelförråd. Föreningens trivsamma och nyrenoverade innergård har uppställningsplats för grill, flera sittplatser, grönskande rabatter samt en vacker pergola i trä.

I Kapellgärdet bor ni centralt med promenadavstånd till Uppsalas stadskärna med all dess butiker, caféer, restauranger och gym. Även centralstationen som erbjuder goda pendlingsmöjligheter nås på gång- och cykelavstånd. Med bussar från Vattholmavägen tar ni er smidigt till Stora Torget, Gränby Centrum och IKEA. I närområdet finns en närbutik där ni hittar mycket av det ni behöver i vardagen och i trevliga och närliggande Portalparken kan ni njuta av en god bok på en parkbänk i solen.

Välkommen hem!


Boarea
116.5 kvm
Avgift
6 840 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2024-03-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.