Rasbo-Ströja 39 / Rasbo / Uppsala

Boarea/biarea
86/93 kvm
Driftkostnad
16 833 kr/år
Totalareal
2 393 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-02-24
Bostaden är såld!

Denna villa på rasbo-ströja såldes av oss 2019-02-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på rasbo-ströja

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rasbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna idylliskt belägna äldre träfastighet av typisk svensk modell från 1909 med träfasad målad i Falu rödfärg och med vita knutar. Huvudhuset är på 86 m² fördelat på 1 1/2-plan och är omgärdat av en fantastisk gärdesgård och tillika en gammal trädgård med en mängd olika blomster från vår till höst. På tomten finns ett timrat bostadshus från 2001 om 33 m² samt en jordkällare.

Det stora huset består av veranda, hall med garderober och ingång till ett "bondkök" med vedspis och spiskåpa. Innanför köket finns rum med breda trägolv och kakelugn. På nedre planet finns vatten-wc och dusch. En trappa upp kommer ett stort allrum med ryggåstak, ett stort sovrum och "sovskrubb".

Det timrade huset om 33 m² består av kök med timrade väggar, hall, dusch, wc, vedeldad bastu och "storstuga" med öppen spis, också här med timrade väggar. På utsidan av huset finns öppen spis.

Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration