Regngatan 8 / Gränby / Vädergatorna / Uppsala

Stor 3:a med matrum i Gränby

Slutpris
2 135 000 kr
Referensnummer
165 053
Boarea
91 kvm
Avgift
3 564 kr/mån
Driftkostnad
323 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Regngatan 8 såldes av oss 2014-08-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby / Vädergatorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stora 3:a med matrum om 91 kvm belägen vid en av de stora innergårdarna i Gränby. 2 sovrum i varierande storlekar, det ena med fin ljus heltäckningsmatta och det andra med ljust plastgolv. Kök renoverat under 2008 med rostfria maskiner och köksskåp i ekfanér. Matrum intill kök med matplats för ca 6 personer. Badrum renoverat 2003 med blått klinkergolv, vita kakelplattor på vägg med eccenter i blått, dusch. Stort vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar, stora fönster och utgång till trallbelagd balkong med sol stor del av dagen och med utsikt över den gröna och frodiga innergården. Nära Gränby centrum med all tänkbar service. I avgiften ingår bredband från Alltele. Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.