Ringgatan 2 F / Luthagen / Uppsala

103 kvm, 4 rok intill Fyrisån

Slutpris
3 220 000 kr
Referensnummer
138 100
Boarea
103 kvm
Avgift
4 927 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringgatan 2 F såldes av oss 2014-03-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna otroligt fina, ljusa och väldisponerade fyrarummare om 103 kvm i fastighet uppförd 2010. 3 sovrum i varierande storlekar. Härligt vardagsrum med utgång till fantastisk trallbelagd uteplats. Kök med matplats för ca 8 personer, komplett maskinell utsrustning i rostfritt, vita skåpluckor, belyst vitrinskåp m.m. Två helkaklade badrum med vägghängda wc-stolar, det ena med dusch och det andra med badkar, i ett av badrummen finns fönster, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett och klinker. Barnvänlig bilfri innergård med stora gräsytor, lekplats och "grillpergola". Fantastiskt läge alldeles intill Fyrisån. En lägenhet med fönster i 3 väderstreck som bara måste ses och upplevas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.