Ringgatan 22 A / Luthagen / Uppsala

Slutpris
1 810 000 kr
Referensnummer
154 445
Boarea
43 kvm
Avgift
2 217 kr/mån
Driftkostnad
313 kr/mån
Såld
2014-06-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringgatan 22 A såldes av oss 2014-06-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig 1,5:a belägen i Luthagen med genomgående planlösning och balkong mot innergård. Lägenheten erbjuder en rejäl inre hall som med fördel kan användas som sovavdelning, praktisk klädkammare, generöst rum med stora fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp samt utgång till balkongen, kök med matplats för 4 personer och stamrenoverat badrum.
På Ringgatan bor ni i hjärtat av Luthagen med mataffär på andra sidan gatan, flera kvarterskrogar, bank och blomsteraffär i områdetr. Fina strövområden i Stabbyskogen och Ekonomikum på kort promenadavstånd. Till city tar du dig med cykel på ca 10 minuter. Busshållsplats finner ni på andra sidan gatan. Önskar du motionera finns Stabbyskogen alldeles i närheten med upplysta elljusspår.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.