Ringgatan 14 A / Uppsala

Vacker 2:a med 30-talscharm

Slutpris
2 065 000 kr
Boarea
62,7 kvm
Avgift
3 627 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringgatan såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ringgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga genomgångslägenhet med endast en halvtrappa upp i denna vackra 30-talsfastighet. Det är en mycket generös planlösning som ger goda sociala umgängesytor i det stora vardagsrummet. Bostaden har ett exceptionellt läge i Luthagen på den vackra och grönskande Ringgatan. Det unika med denna förening är att den hör till en av Luthagens absolut vackraste innergårdar med hus från de vackra arkitektoniska årtiondena 1920 och 1930 omkring sig. I trädgården finns det äppel- och plommonträd, bärbuskar samt möjlighet att odla i pallkragar för den som önskar.

Att få möjligheten att bo i uppskattade Luthagen innebär för många hög livskvalitet. Här får du ett balanserat liv med natur, nöje, service och kommunikation alldeles in på knuten. Naturen och lugnet finner du kring Stabbygården och längs med hela Årummet. Uppsalas stadskärna finns inom gångavstånd eller nås genom att ta någon av bussarna som går in till centrum. Service finner du närmast vid COOP Ringgatan och ICA Luthagens.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Norra Luthagen

Norra Luthagen är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Norra Luthagen är ett område med närhet till ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken i Luthagen finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Norra Luthagen bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.