Rödhakevägen 7b

Rödhakevägen 7b

Slutpris

8 900 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Rödhakevägen 7b


Slutpris
8 900 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Lyx i Sunnersta

Hur skall man förklara denna helt magnifika villa? Ett helt fantastiskt och i sitt slag fullständigt makalöst boende med alla detaljer grundligt genomtänkta.

Boarea om 295 kvm med luft och rymd. Vardagsrum och kök i gemensam yta om ca 90 kvm med 7,5 meter i rumshöjd, stora och höga glasade partier vilka ger ordentligt med ljusinsläpp. Samtliga köksmaskiner är av bästa kvalitet, bl a dubbla vinkylar, dubbla diskmaskiner,dubbla ugnar, inbyggd espressomaskin m.m. Sovrumsavdelning om 3 sovrum, allrum och badrum med inkaklat badkar och dusch. Tvättstuga/groventré med 3 maskiner av högsta kvalitet samt dusch. Upp till övervåningen leder en svävande trappa i massiv ask, vidare finns ett "entresol" med färgade plexiglassidor och rostfritt räcke och handledare i ask ned mot kök/vardagsrum, passande som TV-rum och ett stort master bedroom, ett lyxigt "ensuite-bathroom" med ångbastu, stort badkar samt en walk-in-closet med fönster. Från vardagsrum utgång till pooldäck om ca 170 kvm vilken inramar den 18 kvm stora poolen samt gott om plats för solsängar och matbord. I anslutning till pooldäcket finns även ett poolhus med en markis om 4 x 4 m vilken sträcker sig till poolens ena kortsida. Trädäcket fortsätter sedan runt huset med ytterligare två platser för sittgrupper. Garagebyggnad innehållande plats för 2 bilar, motoriserade portar, 6 biluppställningsplatser utanför samt en lägenhet intill garaget med fullt utrustat kök, "sovloft", badrum samt maskinrum med tvättmöjlighet. Ett boende helt i en klass för sig! Bokade visningar!


Referensnummer
104 583
Boarea
295 kvm
Driftkostnad
31 141 kr/år
Tomtarea
1 557 kvm
Byggnadstyp
1-2 plan
Såld
2014-04-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Rödhakevägen 7b såldes av oss 2014-04-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Ann Sjöberg

Mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.