Rödhakevägen 7b / Sunnersta / Uppsala

Lyx i Sunnersta

Slutpris
8 900 000 kr
Referensnummer
104 583
Boarea
295 kvm
Driftkostnad
31 141 kr/år
Tomtarea
1 557 kvm
Byggnadstyp
1-2 plan
Såld
2014-04-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Rödhakevägen 7b såldes av oss 2014-04-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hur skall man förklara denna helt magnifika villa? Ett helt fantastiskt och i sitt slag fullständigt makalöst boende med alla detaljer grundligt genomtänkta.

Boarea om 295 kvm med luft och rymd. Vardagsrum och kök i gemensam yta om ca 90 kvm med 7,5 meter i rumshöjd, stora och höga glasade partier vilka ger ordentligt med ljusinsläpp. Samtliga köksmaskiner är av bästa kvalitet, bl a dubbla vinkylar, dubbla diskmaskiner,dubbla ugnar, inbyggd espressomaskin m.m. Sovrumsavdelning om 3 sovrum, allrum och badrum med inkaklat badkar och dusch. Tvättstuga/groventré med 3 maskiner av högsta kvalitet samt dusch. Upp till övervåningen leder en svävande trappa i massiv ask, vidare finns ett "entresol" med färgade plexiglassidor och rostfritt räcke och handledare i ask ned mot kök/vardagsrum, passande som TV-rum och ett stort master bedroom, ett lyxigt "ensuite-bathroom" med ångbastu, stort badkar samt en walk-in-closet med fönster. Från vardagsrum utgång till pooldäck om ca 170 kvm vilken inramar den 18 kvm stora poolen samt gott om plats för solsängar och matbord. I anslutning till pooldäcket finns även ett poolhus med en markis om 4 x 4 m vilken sträcker sig till poolens ena kortsida. Trädäcket fortsätter sedan runt huset med ytterligare två platser för sittgrupper. Garagebyggnad innehållande plats för 2 bilar, motoriserade portar, 6 biluppställningsplatser utanför samt en lägenhet intill garaget med fullt utrustat kök, "sovloft", badrum samt maskinrum med tvättmöjlighet. Ett boende helt i en klass för sig! Bokade visningar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.