Rödhakevägen 14A / Sunnersta / Uppsala

Rymligt souterränghus med stor potential

Slutpris
5 375 000 kr
Boarea/biarea
178/57 kvm
Driftkostnad
21 855 kr/år
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-12-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Rödhakevägen såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rödhakevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära och natursköna Sunnersta och detta väldisponerade souterränghus! Här erbjuds ett boende med stor potential i barnvänligt och lugnt bostadsområde.

Bostaden fördelar sig på två plan där entréplan rymmer bl.a. en stor gillestuga med öppen spis, ett sovrum samt en tvättstuga med dusch och anslutande bastu. Det övre planet erbjuder ett arbetskök med god förvaring, anslutande matplats, ett ljust och rymligt vardagsrum samt fyra sovrum och ett badrum med dusch. Bostadsbyggnaden uppfördes under 1960-talet, från vilken period många av ytskikten är, men har under senare år tillförts bl.a. bergvärmepump, fiber och ny takpapp. Huset står på en rogivande, barnvänlig och lummig tomt med fruktträd. Parkering erbjuds i garage och på grusad uppfart.

Denna bostad är som gjord för en barnfamilj, perfekt beläget i Sunnerstas hjärta! Här finns närheten till natur och fina grönområden men även till badplats och elljusspår för dig som vill öva på löpstegen. Det finns många olika fritidsaktiviteter du kan testa på med familj och vänner såsom längdskidåkning, skridskoåkning, fotboll och slalom i backe med liftar och kvällsbelysning. På promenadavstånd finns både förskola och skola (f-åk 5), busshållplats och mataffär. Centrala Uppsala når du med bil och buss men även med cykel via fin cykelväg längs Dag Hammarskjölds väg.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sunnersta

Sunnersta/Graneberg är en tätort som ligger ca 7 km söder om Uppsala. Området består till större delen av villor men även en del bostadsrätter och hyresrätter. Sunnersta är mest känt för dess närhet till Ekoln och den populära Sunnerstabacken.

Service

I Sunnersta finns matbutik, pizzeria och restaurang vid Skarholmen. Intill Sunnersta ligger Gottsunda centrum där all tänkbar service finns såsom 2 stora mataffärer, klädbutiker, ett mattorg m bl a Feskarn, Sushirestaurang och Triller bageri. Vidare finner ni vårdcentral, BVC, Folktandvård, Systembolag, bibliotek, gym, simhall och öppen förskoleverksamhet. I Ultuna, som ligger före infarten till Sunnersta, finns stora delar av SLU’s verksamhet, smådjursklinik, BVC, Vårdcentral och Friskis och Svettis.

Skola och barnomsorg

Det finns flera förskolor i området, både med kommunala och fristående. De närmaste grundskolorna är Sunnerstaskolan (åk F-5), Internationella Engelska skolan (åk 4-9) samt Gottsundaskolan (åk 6-9).

Fritid och friluftsliv

Sunnersta har flera fina grönområden, bl a Vårdsätraskogen och Gottsundagipen med skidspår vintertid, kolonilotter, fotbollsplaner, mountainbikesleder och vackra promenadstigar. Här finner ni två badplatser, Lyssnaängens badplats, med kiosk sommartid, och Sunnerstabadet. Det finns även ett hundbad, Lerstabadet, med omgärdande stängsel. Längs med Vårdsätraviken, Ekoln och Fyrisån sträcker sig en naturskön strandpromenad som kan följas hela vägen in till stan. Sunnerstaåsens fritidsområde erbjuder slalombacke med lift och tre nedfarter, kanot- och kajakuthyrning, vandringsstigar, elljusspår med skidspår på vintern, ett rikt fågelliv, pulkabacke, café som är öppet vintertid, naturgym och lekplats. KFUM Alnäs Fritidsgård anordnar sommarläger för barn och ungdomar med bl a segelskola, tennis, fotboll, basket och höghöjdsbana.

Kommunikationer

Möjlighet till båtplatser finns vid Skarholmen där Uppsala Motorbåtssällskap, Uppsala Segelsällskap och Ekolns segelklubb håller till. Vid Fyrisåns utlopp finns ytterligare en båtklubb. Flera stadsbussar går till och genom Sunnersta, dagtid ungefär var 10:e minut och kvällstid var 20:e minut. Via Dag Hammarskjölds väg finns en snabbcykelbana in till stan som underhålls väl även under vinterhalvåret. För den som vill ha en mer naturskön cykelväg in till stan finns möjlighet att cykla längs med Fyrisån.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.