Rödhakevägen 14A

Rödhakevägen 14A

Slutpris

5 375 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Rödhakevägen 14A


Slutpris
5 375 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Rymligt souterränghus med stor potential

Välkommen till populära och natursköna Sunnersta och detta väldisponerade souterränghus! Här erbjuds ett boende med stor potential i barnvänligt och lugnt bostadsområde.

Bostaden fördelar sig på två plan där entréplan rymmer bl.a. en stor gillestuga med öppen spis, ett sovrum samt en tvättstuga med dusch och anslutande bastu. Det övre planet erbjuder ett arbetskök med god förvaring, anslutande matplats, ett ljust och rymligt vardagsrum samt fyra sovrum och ett badrum med dusch. Bostadsbyggnaden uppfördes under 1960-talet, från vilken period många av ytskikten är, men har under senare år tillförts bl.a. bergvärmepump, fiber och ny takpapp. Huset står på en rogivande, barnvänlig och lummig tomt med fruktträd. Parkering erbjuds i garage och på grusad uppfart.

Denna bostad är som gjord för en barnfamilj, perfekt beläget i Sunnerstas hjärta! Här finns närheten till natur och fina grönområden men även till badplats och elljusspår för dig som vill öva på löpstegen. Det finns många olika fritidsaktiviteter du kan testa på med familj och vänner såsom längdskidåkning, skridskoåkning, fotboll och slalom i backe med liftar och kvällsbelysning. På promenadavstånd finns både förskola och skola (f-åk 5), busshållplats och mataffär. Centrala Uppsala når du med bil och buss men även med cykel via fin cykelväg längs Dag Hammarskjölds väg.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
178/57 kvm
Driftkostnad
21 855 kr/år
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-12-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Rödhakevägen såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rödhakevägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.