Salagatan 53 A / Fålhagen / Uppsala

2:a i Fålhagen

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
164 911
Boarea
55.5 kvm
Avgift
3 316 kr/mån
Driftkostnad
175 kr/mån
Såld
2014-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Salagatan 53 A såldes av oss 2014-08-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket ljusa och fina 30-talslägenhet med mycket av det gamla bevarat. Hall med ljusa väggar och 2 garderober med överskåp. Kök med äldre serveringsskåp med gott om förvaring, nya skåp och luckor på befintlig gammal inredning, överskåp, stort skafferi med ventil, trägolv (under plasmatta) och matplats för 3 personer. Ljust sovrum med trägolv (under plastmatta). Vardagsrum med ljusa väggar, trägolv (under laminatgolv) och utgång till stor balkong in mot innergård och med sol från eftermiddag och till solnedgång. Badrum med dusch. Mycket bra bostadsrättsförening med bästa pendlarläge. Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.