Siktargatan 8 / Industristaden / Uppsala

3:a Kungsängen/Industristaden

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
144 789
Boarea
72 kvm
Avgift
4 362 kr/mån
Driftkostnad
499 kr/mån
Såld
2014-04-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Siktargatan 8 såldes av oss 2014-04-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin, ljus och med fri utsikt ner mot stan och Domkyrkan ligger denna 3:a om 72 mycket väldisponerade kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och med stora fönster vilka ger ordentligt med ljusinsläpp. 2 sovrum i olika storlekar. Badrum helt nytt från december 2013 med svartgrått klinkergolv, vita kakelplattor på vägg, dusch med vikbara dörrar i frostat glas, tvättmaskin och torkskåp. Kök med luckor i ek, rostfria vitvaror och matplats för många matgäster. Från ett av sovrummen utgång till nyligen inglasad balkong med tidig morgonsol och sedan eftermiddags- och kvällssol. Helt fritt läge och utan insyn! Toppläge för pendlare!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.