Skärfältens 61

Skärfältens 61

Slutpris

4 800 000 kr


Skärfältens— Uppsala

Skärfältens 61


Slutpris
4 800 000 kr

Skärfältens— Uppsala

Nybyggd 1-plansvilla nära Söderby Golfklubb och endast 15 min till Uppsala!

Drömmer du om ett nybyggt hus på landet? Nu finns chansen att köpa en mycket smakfullt inredd 1-plansvilla med garage som är inflyttningsklart. Det välplanerade huset har ett soligt läge på höjden med generösa trädäck och naturen runt knuten.

Den inbjudande planlösningen öppnar upp i en generös hall med ljusa klinkerplattor och härlig takhöjd, här finns gott om plats för avhängning och garderober om så önskas. Till vänster har ni en fantastisk sällskapsyta med kök och vardagsrum under ryggåstak med ljusinsläpp via tre väderstreck och naturen strax utanför som en vacker tavla. Här kan ni umgås med familj och vänner, med gott om plats för både matsalsbord och soffgrupp. Under den varmare delen av året vill man mer än gärna öppna upp altandörrarna och umgås vid grillen på altandäcket. Till höger om hallen finner ni bostadens mer privata del. Här erbjuds ni 3-4 sovrum, ett mysigt allrum med plats för soffa och tv möbel, perfekt för barnen att varva ned på kvällen! Två mycket smakfullt inredda helkaklade badrum med vädringsfönster och en rymlig tvättstuga med separat groventré, ypperligt för leriga stövlar som plaskat i pölar eller hunden som behöver duschas av. Hela huset är försett med härlig vattenburen golvvärme.

Intill huset finns varmisolerat garage samt ett separat rum med fönster, inrett med parkettgolv och luftvärmepump, om ca 11kvm.

Välkommen till Skärfältens 61 där man bor i en lantlig miljö med närhet till Söderby golfklubb med bra restaurang och hotellverksamhet. Här finns bra kommunikationer om man vill ta sig med buss eller bil alt cykel till Uppsala. Energisnålt hus (B) som ger möjligheten till grönt bolån.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
138/38 kvm
Driftkostnad
20 621 kr/år
Tomtarea
1 122 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Skärfältens såldes av oss 2024-04-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skärfältens.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.