Solskensgatan 17

Solskensgatan 17

Slutpris

1 995 000 kr


Gränby Backe— Uppsala

Solskensgatan 17


Slutpris
1 995 000 kr

Gränby Backe— Uppsala

Stilren gavellägenhet med balkong och härligt ljusinsläpp!

Välkommen till denna stilrena, välplanerade 2:a med gavelläge alldeles intill expansiva Gränby Centrum och ett par minuter till E4:ans påfart!

Bostaden är belägen på våning 2 av 4 i fastighet nybyggt 2016 med hiss som bekvämt kan tas från garageplanet.
Den tilltalande planlösningen erbjuder en hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en praktisk klädkammare, ett snyggt, helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare. Köket kommer i klassiskt, vitt utförande med barbord med plats för två personer och fönster i två väderstreck. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp samt matplats. Från vardagsrummet nås den rymliga, möblerbara balkongen som har söderläge och flera, stora fönsterpartier ger rummet ett fantastiskt ljusinsläpp. Vidare finns ett sovrum med en dubbelgarderob med skjutdörrar och också här finns fönster i två väderstreck.

I övrigt disponerar bostadsrättsinnehavaren ett externt förråd och gemensamma utrymmen som bl a cykelförråd där en elcykel som kan lånas av medlemmarna, en föreningslokal och ett övernattningsrum finns - perfekt när långväga gäster kommer på besök. Det finns en gemensam, stor takterass med vidsträckt utsikt mot stadskärnan i hus nr 19. Garageplatser finns under markplan och parkeringsplatser på markplan i anslutning till bostadsrättsföreningens byggnader.

På Solskensgatan i Gränby backe bor Du med ett lugnt, fridfullt grönområde som närmsta granne och har samtidigt Centrum en kort cykeltur bort. Det är promenadavstånd till exempelvis Gränby Centrum med all tillhörande handel, Gränbyparken och 4H-gården för utomhusaktiviteter. Många som bor i området uppskattar att det är cykelavstånd samt bra busskommunikationer till Centrum samt närheten till E4:ans på-/och avfarter.

Gavelläget och det fina ljusinsläppet från bostadens samtliga fönster ger lägenheten karaktär och en härlig känsla som måste upplevas på plats!

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 145 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-03-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.