Spetsvägen 15 / Nåntuna / Uppsala

Fint läge i barnvänligt område

Slutpris
4 640 000 kr
Boarea
146 kvm
Driftkostnad
41 315 kr/år
Tomtarea
450 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-22
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Spetsvägen såldes av oss 2017-09-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Spetsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nåntuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Idylliskt, tryggt och bekvämt boende för såväl barnen som för de vuxna. Detta väldisponerade kedjehus i 1½-plan har fyra sovrum, två allrum, två badrum, kök, tvättstuga och garage. Stor skyddad baksida med fint kvällssolsläge, belägen mot en lugn allmänning och mindre lekplats. På Spetsvägen finns många barn i varierande åldrar och biltrafiken är lugn.

Om man tolkar begreppet "att bo centralt" sett ur ett barns perspektiv så kan man knappast bo mer centralt i Uppsala än i just Nåntuna. Här finns dagis, skola, många kompisar och lekområden på promenadavstånd. Som förälder känns det tryggt att huset omgärdas av gång- och cykelvägar och att ingen tungt trafikerad genomfartsled går genom området som i så många andra områden. De två närmaste förskolorna, Glader och Kojan, ligger bara 150 m från bostaden, Myrgångens förskola ligger på 400 m promenadavstånd och den populära Nåntunaskolan (F-5) ligger ytterligare 200 m bort.

Tonåringen har många och täta bussförbindelser till centrum att välja på och resan tar mindre än en kvart. På cykel når man centrum på mindre än en halvtimme.
För den vuxne är det också ett centralt boende utifrån dess strategiska läge. Infarten till city från detta håll torde vara den snabbaste jämfört med andra villastadsdelar. Handelsområdet i Boländerna/IKEA nås på några minuter liksom påfarten till motorvägen. ICA Supermarket ligger på 900 m promenadavstånd.

De omgivande naturområdena är till stor glädje för både barn och vuxna. I väster ligger ett naturreservat och skog med elljusspår ner mot Fyrisåns dalgång med rikt djur- och fågelliv. I sydost breder Lunsenskogen ut sig som är ett av de största skogsområdena i Uppsalas närhet.

Mer information går att få genom att klicka på de markerade punkterna på den drönarvy ni ser nedan.

Varmt välkomna på visning

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn