Sök Meny
Såld

Uppsala - Centrum/Rackarberget / S:t Johannesgatan 36 B

Trivsam 1:a med fransk balkong i utmärkt läge nära universitet och centrum.

Välkommen till trivsam 1:a med fransk balkong. Här bor ni i ett utmärkt läge med absolut närhet till universitet och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker inom ett bekvämt gångavstånd.

Här erbjuds en väldisponerad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trevligt boende med en välkomnande hall i entré, ett fräscht badrum samt ett funktionellt kök med bardel. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med utsikt från den franska balkongen.

Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i vindsförråd. Lägenheten är belägen i ett bra läge i en modern fastighet med gemensam balkong samt hiss från markplan upp till vind.

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) samt internet. I huset finns tvättstuga samt sopåtervinningsstation. Här bor ni i ett perfekt läge nära universitetet, nationslivet, livsmedelsaffär och restauranger.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Centrum/Rackarberget
S:t Johannesgatan 36 B
Slutpris: 1 595 000 kr
Boarea: 33 kvm
Avgift: 2 557 kr/mån
Driftkostnad: 287 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / S:T Johannesgatan