S:t Johannesgatan 36 B / Centrum/Rackarberget / Uppsala

Trivsam 1:a med fransk balkong i utmärkt läge nära universitet och centrum.

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
2 557 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:T Johannesgatan såldes av oss 2017-08-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:T Johannesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Rackarberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till trivsam 1:a med fransk balkong. Här bor ni i ett utmärkt läge med absolut närhet till universitet och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker inom ett bekvämt gångavstånd.

Här erbjuds en väldisponerad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trevligt boende med en välkomnande hall i entré, ett fräscht badrum samt ett funktionellt kök med bardel. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med utsikt från den franska balkongen.

Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i vindsförråd. Lägenheten är belägen i ett bra läge i en modern fastighet med gemensam balkong samt hiss från markplan upp till vind.

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) samt internet. I huset finns tvättstuga samt sopåtervinningsstation. Här bor ni i ett perfekt läge nära universitetet, nationslivet, livsmedelsaffär och restauranger.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration