S:t Persgatan 19E

S:t Persgatan 19E

Slutpris

5 000 000 kr


Centrum— Uppsala

S:t Persgatan 19E


Slutpris
5 000 000 kr

Centrum— Uppsala

Central takvåning med terrass och möjlighet till egen carport!

Belägen högst upp i huset med fri utsikt i ogenerat läge finner ni denna representativa våning mitt i centrala Uppsala. med möjlig uthyrningsdel. Här bor ni bekvämt med hiss från markplan i en välskött förening och möjlighet att hyra carport utanför huset.

Planlösningen erbjuder generösa sällskapsytor i fil, ett ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp, bokhyllor och fåtöljer samt ett rymligt matrum med plats för stort matsalsbord. Arbetsköket är smart avskärmat med en praktisk skjutdörr och vid köksbänken kan ni njuta av den fria utsikten. Vidare erbjuds två separata sovrumsavdelningar med totalt tre sovrum, två separata klädkammare och varsina våtrum, ett med badkar och tvättmaskin och ett med dusch. Lägenheten har med sina två entrédörrar som nås via trapphuset möjlighet till uthyrningsdel med separat hall, sovrum, klädkammare och badrum. Lägenheten är registrerad som 4ROK i föreningens lägenhetsregister men nyttjas som 5 ROK.

Som medlem i Brf Oden-Ygg bor du i en välskött förening där det mesta ingår i avgiften. Läget är mycket centralt med all service och utbud du kan önska runt hörnet. I föreningen finner ni gemensamma lokaler såsom tvättstuga, hobbyrum, mangelrum, motionsrum och sammanträdesrum med bastu och dusch, samt en gemensam grönskande trädgård med uteplats och trädgårdsmöbler. I källaren finner ni ett rymligt skyddsrum med stort förråd. Till föreningen hör dessutom parkeringsplatser både i garage och i carport, i dagsläget är det kö till garage men carports har kort kö. Dessutom finns möjlighet att boka gästparkering för tillfälliga gäster.

Här bor ni mycket centralt med Uppsalas stora gågata ett stenkast bort med mängder av butiker, restauranger, caféer, matbutiker och inom nära räckhåll når ni stadens alla vackra historiska byggnader. Ett ypperligt läge för pendlare med både Resecentrum och Stora torget runt hörnet samt utfart till Kungsgatan för den bilburne. S:t Persgatan är också ett mycket viktigt gång- och cykelstråk som bildar ett nav i centrala Uppsala . Detta är ett ypperligt område för dig som söker ett bekvämt och centralt boende!

Varmt välkomna att boka er till visning, tid tilldelas i samband med bokning.


Boarea
125 kvm
Avgift
5 414 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-06-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:t Persgatan såldes av oss 2022-06-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Persgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.