Stenhagsvägen 77 / Stenhagen / Uppsala

Högst upp i huset med balkong i bästa solläge!

Slutpris
1 625 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 296 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-03-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenhagsvägen såldes av oss 2017-03-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stenhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset med hiss från markplan finner ni denna rymliga hörnlägenhet. Underbar balkong med fri utsikt och sol under både eftermiddag och kväll. Alla rummen är väl tilltagna i storlek och läget i huset gör att den upplevs både ljus och rymlig.

Lägenheten består av en välkomnande hall med ingång klädkammare, samt ett stort badrum med badkar och tvättmaskin. Sovrum med två inbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng. Vardagsrum med utgång till balkongen samt ett stort kök med matplats vid fönster och genomgående rostfria vitvaror.

Stenhagen utvecklas och växer stadigt samtidigt som servicen ökar i området. I närområdet finns nu bland annat Ica Maxi, Willys, Systembolaget, Netonnet, Jysk, Lindex, Burger King, McDonalds. Väldigt bra bussförbindelser till centrum och bara 7-10 min med bil till Gränby Centrum och Gränby Köpstad. Ca 15 min cykelavstånd till centrum. Naturnära boende med fina strövområden inom promenadavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration