Sök Meny
Såld

Uppsala - Stenhagen / Stenhagsvägen 77

Högst upp i huset med balkong i bästa solläge!

Högst upp i huset med hiss från markplan finner ni denna rymliga hörnlägenhet. Underbar balkong med fri utsikt och sol under både eftermiddag och kväll. Alla rummen är väl tilltagna i storlek och läget i huset gör att den upplevs både ljus och rymlig.

Lägenheten består av en välkomnande hall med ingång klädkammare, samt ett stort badrum med badkar och tvättmaskin. Sovrum med två inbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng. Vardagsrum med utgång till balkongen samt ett stort kök med matplats vid fönster och genomgående rostfria vitvaror.

Stenhagen utvecklas och växer stadigt samtidigt som servicen ökar i området. I närområdet finns nu bland annat Ica Maxi, Willys, Systembolaget, Netonnet, Jysk, Lindex, Burger King, McDonalds. Väldigt bra bussförbindelser till centrum och bara 7-10 min med bil till Gränby Centrum och Gränby Köpstad. Ca 15 min cykelavstånd till centrum. Naturnära boende med fina strövområden inom promenadavstånd.

Sponsrade länkar
Uppsala / Stenhagen
Stenhagsvägen 77
Slutpris: 1 625 000 kr
Boarea: 68 kvm
Avgift: 4 296 kr/mån
Driftkostnad: 471 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 4/4
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Stenhagsvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.