Stigbergsvägen 8 D / Eriksberg / Uppsala

3:a inkl uthyrningsrum i Eriksberg

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
155 955
Boarea
80.5 kvm
Avgift
3 397 kr/mån
Såld
2014-09-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stigbergsvägen 8 D såldes av oss 2014-09-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket väldisponerade gavel-3:a om 80,5 kvm med uthyrningsrum, högt belägen och med mycket ljusinsläpp. Kök med äldre inredning. Ett av sovrummen med fönster in mot vacker tallskog. Badrum med fönster. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till stor balkong med sol i stort sett hela dagen. Uthyrningsdel med sep wc. Lgh är i behov av ytskiktsrenovering. Fantastiskt härligt läge i hjärtat av Eriksberg med vidsträckt utsikt och utan insyn i mycket bra bostadsrättsförening och nära Västertorg med affärer, bank, restauranger, apotek m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.