Storstensvägen 127

Storstensvägen 127

Slutpris

3 650 000 kr


Lindbacken— Uppsala

Storstensvägen 127


Slutpris
3 650 000 kr

Lindbacken— Uppsala

Trivsamt radhus i två plan med stora fönsterpartier, öppen planlösning och braskamin!

Äntligen finns möjlighet att förvärva detta mycket trevliga bostadsrättsradhus på återvändsgata i ett mycket uppskattat och barnvänligt område. Här kan hela familjen trivas med närhet till förskolor, skolor, matbutik och fina grönytor. De 133,5 välplanerade kvadratmetrarna bjuder på trevliga sällskapsytor, braskamin och fyra sovrum med möjlighet att nyttja den stora klädkammaren som ett femte sovrum! Välkommen till populära Lindbacken och Storstensvägen 127!

På entréplanet sker entré i hall med praktiskt klinkergolv, plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch och förvaring bakom skjutdörrar. Vidare möts du av sociala ytor där det stilrena vinkelköket och vardagsrummet har en öppen planlösning med en smart rumsindelning tack vare en halvvägg. Här finns gott om utrymme för stor matplats, soffgrupp och läshörna framför en trivsam braskamin. Denna fantastiska sällskapsyta bjuder in till att spendera tid med familj och vänner. Vardagsrummet vetter mot bostadens framsida och har stora fönster och skjutdörrspartier som sommartid gör att uteplatsen upplevs som en förlängning av vardagsrummet. I anslutning till köket finns ett av sovrummen samt utgång till den större uteplatsen på bostadens baksida.

Det övre planet erbjuder tre sovrum varav master bedroom har skjutdörrsgarderob längs ena väggen och utgång till egen balkong med trevlig morgonsol. På övre plan finns även ett rymligt helkaklat badrum med takfönster, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga klädkammaren med takfönster kan vid behov inredas som barnrum eller kontor.

Lindbacken är ett barnvänligt område med två förskolor samt Lindbackens skola för Åk. F-5. Här finns även matbutik och idrottshall samt smidig kommunikation till Uppsala med cykelväg och regelbundna bussavgångar. Med några minuters bilfärd nås Gränby köpstad med all tänkbar shopping och service. Planering pågår även av Lindbackens centrum med plats för ett tiotal olika verksamheter såsom frisör, restaurang och café etc.

Välkommen att boka visning!


Boarea
133.5 kvm
Avgift
4 828 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-03-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Storstensvägen såldes av oss 2023-03-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Storstensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.