Sturegatan 3 / Främre Luthagen / Uppsala

Central 1:a med balkong och låg avgift!

Slutpris
1 560 000 kr
Boarea
24,4 kvm
Avgift
1 443 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sturegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Främre Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna citynära 1:a med balkong där elen ingår i avgiften!

Här bor du med centralt läge och i direkt närhet till Uppsala centrum och dess breda utbud av bl a caféer, restauranger, butiker, nationer, service samt kommunikationer. Lägenheten är i behov av renovering och är belägen på våning 3 i fastighet med hiss från både entréplanet men också garaget i källarplanet. Planlösningen erbjuder en hall med goda utrymmen för förvaring i form av garderober och städskåp, ett rum med plats för både en större säng och en matplats/ett arbetshörn samt utgång till möblerbar balkong. Vidare finner ni en wc/dusch i originalutförande. Bostadsrättsföreningen har en trivsam, skyddad innergård med gemensam, stationär grill och pergola med sittgrupper för föreningens medlemmar att disponera samt ett cykelförråd, vidare finns det i entréplanet tvättstuga och torkrum.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration