Sturegatan 1

Sturegatan 1

Slutpris

2 025 000 kr


Luthagen— Uppsala

Sturegatan 1


Slutpris
2 025 000 kr

Luthagen— Uppsala

Central Luthagen 1:a med härlig balkong och oslagbart läge!

Ett stenkast från Uppsalas citykärna finner ni denna välplanerade lägenhet med ett oslagbart läge för dig som önskar närhet till det mesta. Främre Luthagen är ett populärt område med mängder av caféer, restauranger ett sjudande nationsliv och Universitetet runt hörnet.

Lägenheten erbjuder ett modernt och fullt utrustat kök med trevlig matplats invid fönster, här finns utrymme för både matlagning och umgänge. Vidare finner ni ett luftigt vardagsrum med gott om plats för både soffa, tv-möbel och rummet har försetts med en smart lösning där takskenor och draperier avskärmar sovplatsen från vardagsrummet. Härifrån når ni den mysiga möblerbara balkongen med gott om sol och en fin utsikt mot Skolgatans anrika kvarter, det finns dessutom även tillgång till en möblerbar uteplats på loftgången vid entrédörren. Det helkaklade badrummet med härlig golvvärme har utrustats med en praktisk toppmatad tvättmaskin och i gången mellan kök och vardagsrum finner ni gott om förvaring i skjutdörrsgarderober samt en smart yta för tex kontorsplatsen! Lägenheten har dessutom försetts med genomgående ekparkettgolv i tvåstav vilket ger bostaden ett snyggt och genomtänkt helhetsintryck.

Som medlem i Brf Torsgården bor du billigt i en välskött förening. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, el, bostadsrättstillägg samt grundutbud kabel-tv. Lägenhetsinnehavaren disponerar även ett vindsförråd.

På Sturegatan 1 bor du i händelsernas centrum, med ett optimalt läge. Endast en gata från butiker, parker och välsorterade Luthagens Livs och bara en minut från Fyrisån. Med en lugn innergård, utrustad för mycket umgänge och med all tänkbar service och handel runt hörnet så är det här ett mycket bekvämt boende. Närhet till nationsliv, Ekonomikum och flera andra av Universitetets institutioner.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar. Varmt välkommen!


Boarea
40.1 kvm
Avgift
2 577 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-05-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2021-05-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sturegatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.